0172 53 76 91 info@ingmar.nl

Erkenningen

Ingmar is lid van het Sfeerverwarmingsgilde en biedt u daarmee Zekerheid & Garantie.

Indien u een haard of kachel wilt aanschaffen wilt u er zeker van zijn dat u een goed product koopt, onder de juiste voorwaarden. Een bedrijf dat is aangesloten bij de Vereniging van het Sfeerverwarmingsgilde biedt u die zekerheid. De leden van het SVG staan voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.

erkenningen_sterkinerkenningen_evis2erkenningen_evis1Tevens is Ingmar Stichting Sterkin Erkend Installateur en Erkend installateur voor houtgestookte toestellen en gasgestookte toestellen bij Stichting EVIS. Sterkin is een onafhankelijk keurmerk, die staat voor veilige aanleg van installaties. Stichting Sterkin beheert erkenningsregelingen voor onder andere elektrotechnische en gas technische installaties. Het Sfeerverwarmingsgilde heeft, om consumenten nog meer zekerheid te bieden, enkele erkenningsregelingen voor installateurs van sfeerverwarming in het leven geroepen. Deze erkenningen worden afgegeven door de onafhankelijke Stichting Erkenningsregelingen voor Installateurs van Sfeerverwarming (kortweg: Stichting EVIS). Alle erkende bedrijven worden jaarlijks opnieuw aan de strenge eisen voor erkenning getoetst.

De installateur van Ingmar is in het bezit van het diploma Installateur Duurzame Energie.

DEOndanks dat de markt voor duurzame energiesystemen groeit, heeft nog niet elke installateur de kennis om deze veilig aan te leggen. Om consumenten zekerheid te bieden dat een installateur over de juiste kunde beschikt, heeft de Nederlandse overheid de DE-certificering (Duurzame Energie) in het leven geroepen. De Nederlandse overheid bevordert daarom dat hout gestookte haarden, kachels of ketels alleen nog worden geïnstalleerd door, of onder toezicht van, een DE-installateur. Als DE-installateur moet je in het bezit zijn van een diploma van een door de overheid geaccrediteerde vakopleiding. Een consument weet op die manier zeker dat het toestel vakkundig en veilig wordt geïnstalleerd. Bovendien geeft een vakbekwame installateur goed advies over welk systeem het beste past en meeste rendement oplevert.