0172 53 76 91 info@ingmar.nl

Ingmar Haarden en Kachels – 35 jaar

Ingmar Haarden en Kachels – 35 jaar
21
sep

Veel veranderd in 35 jaar

In het verleden waren er nog hoofdzakelijk de traditionele hout gestookte open haarden met de houten balken en plavuizen. Tegenwoordig zien we een veelvoud aan modellen.

De klant heeft keuze uit strak moderne haarden tot en met klassieke modellen met stijlvolle schouwen. Als brandstof zien we naast hout ook steeds vaker gasgestookte haarden. Deze haarden zijn niet alleen open maar ook met glas, voor een verbeterd rendement, extra veiligheid en meer mogelijkheden qua plaatsing en installatie.

Allesbrander?

Daar praten we niet meer over! De huidige generatie houtkachels worden gestookt met droog en schoon hout en met een hoogwaardige verbrandingstechniek.

De moderne houtkachel heeft een rendement van ± 80%, is milieu vriendelijk, streng gekeurd, voorzien van een energielabel en certificering zoals de Din+. De modellen van deze kachels lopen uiteen van zeer nostalgisch tot heel modern en worden door de meeste fabrikanten niet alleen als houtkachel maar ook als gaskachel geleverd.

Nieuw in het assortiment

Ingmar Haarden & Kachels is verheugd om te kunnen melden dat wij dealer zijn van de Duitse fabrikant Vaio houtkachels.

De houtkachels van Vaio zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en kan u eindeloos aanpassen naar uw eigen smaak. Op https://konfigurator.vaio-fire.de kunt u uw eigen houtkachel samenstellen en in een – door u zelf ingericht – interieur bekijken. Op deze manier heeft u meer dan 100.000 mogelijkheden om een hoogwaardige houtkachel naar uw eigen inzicht en smaak samen te stellen.

Bij Ingmar Haarden & Kachels staat in de showroom een groot gedeelte van het assortiment van Hwam houtkachels en inzethaarden. Uniek bij dit merk is de SmartControl die zorgt voor een optimale verbranding en rendement. U regelt nu met uw smartphone uw houtkachel. Kom gerust eens langs voor informatie en een demonstratie.

Toekomst

Voor de toekomst zien we een verschuiving van allesbranders en open haarden naar houtkachels van hoge kwaliteit die duurzaam en milieuvriendelijk zijn. We zien dan ook de vraag toenemen naar kachels met internationale goedkeuring.

Ingmar Haarden & Kachels richt zich steeds meer op het vervangen van allesbranders en open haarden die niet meer voldoen aan de nieuwe normen. Dit kan zijn door in de bestaande open haard een inzethaard te plaatsen. Of door de haard  zijn geheel te verwijderen en te vervangen voor een goed gekeurde houtkachel. Dit geeft de zekerheid dat er ook in de toekomst mee gestookt kan blijven worden.

Zorgeloos genieten

Ingmar Haarden en Kachels is als enige in de omgeving erkend door de Stichting Evis om zowel hout- als gasgestookte toestellen te installeren. Ook zijn wij aangesloten bij het Sfeerverwarmingsgilde.

35 jarig bestaan vieren we samen met u!

Daarom krijgt u bij een goedgekeurd offerte een vouchers ter waarde van 5% van het offerte bedrag. Deze voucher kunt u gebruiken op de website van www.ferleon.com voor gratis artikelen of korting op hun exclusieve geëmailleerde gietijzeren kookgerei en gas barbecues. Lees meer over deze actie!

Kom daarom langs bij: Ingmar Haarden & Kachels (in het oude Stationsgebouw langs de N201).

W.P. Speelmanweg 39A
2441 CB Nieuwveen

Of kijk op www.ingmar.nl