0172 53 76 91 info@ingmar.nl

Onderhoud & tips

serviceSfeerverwarming is prachtig, maar er liggen natuurlijk altijd wel enkele gevaren op de loer wanneer u uw kachel of haard stookt. Om de risico’s van brand en roetschade uit te sluiten is het noodzakelijk om regelmatig uw kachel of haard een servicebeurt te geven. Ingmar biedt u de service die uw toestel nodig heeft.

Ingmar richt zich op het totale onderhoud aan sfeerverwarmingstoestellen en rookkanalen. Onder sfeerverwarmingstoestellen verstaan wij alle verbrandingstoestellen, zowel hout als gasgestookt, zowel een open als gesloten verbranding en met een directe warmte afgifte, dus geen centrale verwarmingstoestellen. Voor deze toestellen kunnen wij het periodiek onderhoud doen, de storingen verhelpen en de rookkanalen reinigen en controleren.

De werkzaamheden van van onze servicemonteurs worden gedaan volgens de normen en regels van het Sfeerverwarmingsgilde en het ASPB. Als lid van deze instanties levert Ingmar zekerheid en kwaliteit. Het Sfeerverwarmingsgilde heeft enkele brochures samengesteld met informatie en tips over het onderhoud aan uw haard of kachel. Download de brochures via de onderstaande links en lees ze op uw gemak eens door:

Laat uw kachel of haard regelmatig door ons onderhouden en voorkom ongemak of gevaarlijke situaties. Wanneer u bij Ingmar Haarden en Kachels  een onderhoudscontract heeft afgesloten reken wij geen voorrijkosten, ook niet bij storingen!